Pikespo Invest Oy Ltd

Pikespo Invest Oy Ltd on paikallinen pääomasijoitusyhtiö, joka toimii yritysten strategisena kehittäjäkumppanina Pirkanmaalla ja lähialueilla. Tiimissämme toimii liiketoiminnan ammattilaisia, joilla on vahvaa kasvuyritys- ja kansainvälistämiskokemusta.

Pikespolla on aktiivinen hallitus, johon kuuluu alueen liiketoiminnan ja rahoitusmarkkinan vaikuttajia. Toiminnassamme yhdistyy vahva paikallisen yritysmaailman tuntemus ja paikalliset sekä kansainväliset verkostot.

Pikespon joukkue

Antti Rauhala

Toimitusjohtaja

Antti vastaa Pikespon hallinnoinnista ja hankevirrasta. Hän toimii useiden
sijoituskohteiden hallituksissa ja niiden liiketoiminnan kehittämisen tukena. Antti on toiminut yli 20 vuotta pirkanmaalaisen liike-elämän palveluksessa muun muassa Bronto Skylift -konsernin talous- ja varatoimitusjohtajana sekä UPM:n RFID-liiketoiminnan operaatio- ja talousjohtajana.

Antti on ollut kehittämässä uutta liiketoimintaa ja johtamassa strategiaprosesseja sekä kansainvälisiä operaatioiden kehittämis- ja turn-around -projekteja sekä ollut mukana useissa yrityskaupoissa ja -järjestelyissä. Antti toimii myös hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä useassa pirkanmaalaisessa pk-yrityksessä.

Petri Antila

Sijoitusjohtaja

Petri toimii Pikespon sijoitusjohtajana osallistuen kohdeyhtiöiden valintaprosessiin, järjestelyiden toteuttamiseen ja hallitus-työskentelyyn. Petrillä on yli kymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Hän on ollut mukana useissa yritysjärjestelyissä ja yritysten perustamisissa.

Petrillä on vahva näkemys yrittäjyydestä, johtamisjärjestelmistä, prosessien ja organisaatioiden kehittämisestä, strategiasuunnittelusta ja hallitustyöskentelystä. Petri on toiminut Oricopa Oy:n toimitusjohtajana ja omistajana sekä mm. Patria Oyj:n palveluksessa. Hän toimii myös hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä useassa pirkanmaalaisessa pk-yrityksessä.

Ritva Mäenpää

Sijoitusassistentti

Ritva toimii Pikespon sijoitus-assistenttina vastuullaan yhtiön hallinnolliset asiat. Ritvalla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista assistentin tehtävistä pirkanmaalaisissa yrityksissä.

Noora Puputti

Sijoitusanalyytikko

Noora opiskelee rahoitusta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Nooralla on monipuolista työkokemusta sijoitusanalytiikan, konsultoinnin ja myynnin parista.

Sari Vaajanen-Ärrälä

Senior advisor

Sarilla on yli 20 vuoden kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä kasvuyrittäjänä ja myyntijohtajana perustamassaan Innolink-yhtiössä. Sari on toiminut hallituksen jäsenenä sekä puheenjohtajana lukuisissa eri toimialojen yrityksissä sekä viisi vuotta Hallituspartnerit ry:n toiminnanjohtajana.

Jarmo Puputti

Senior advisor

Jarmo on toiminut Patrian, Nokian Renkaiden ja Raision johtotehtävissä, viimeksi Raisio Oyj:n toimitusjohtajana. Jarmolla on laaja kokemus kansainvälisillä markkinoilla toimivien yritysten liiketoiminnan, myynnin, tuotekehityksen ja operaatioiden johtamisesta.

Risto Lehtimäki

Senior advisor

Risto on hallitusammattilainen ja sijoittaja useissa pirkanmaalaisissa pk-yrityksissä. Ennen hallitusammattilaiseksi ryhtymistään Risto toimi Metson ja Valmetin johtotehtävissä, muun muassa konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajana.

Samuli Strömberg

Senior advisor

Samuli on innovatiivinen teknologia-ammattilainen. Hän toimii yrittäjänä ja konsulttina useissa RFID/IoT-alan yrityksissä. Aiemmin Samuli toimi UPM:n RFID liiketoiminnan markkinointijohtajana ja Smartrac Technologies Finland Oy:n toimitusjohtajana.

Pikespon hallitus

Jorma Wiitakorpi

Hallituksen puheenjohtaja

Jorma on toiminut 1980-luvun lopulta alkaen yritysten toimitusjohtajana, hallitusten puheenjohtajana ja jäsenenä pörssiyhtiöissä, valtionomisteisissa yhtiöissä, perheyhtiöissä ja startup-yhtiöissä sekä järjestöissä.

Matti Pajala

Hallituksen jäsen

Matti on hallitusammattilainen ja toiminut aiemmin yrittäjänä, yritysjärjestelijänä ja rahoitusalalla.

Ari Lamberg

Hallituksen jäsen

Ari on Nordea Sata-Hämeen yrityspankin pankinjohtaja.

Kari Lepistö

Hallituksen jäsen

Kari on Tampereen Seudun Osuuspankin yritys- ja yhteisöpalveluiden pankinjohtaja.

Juha Kallioinen

Hallituksen jäsen

Juha on Eversheds Asianajotoimiston asianajaja ja partneri.

Jyrki Turtiainen

Hallituksen jäsen

Jyrki on Kangasalan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja.

PIKESPO INVEST OY LTD
Keskustori 5 C, 3.krs
33100 Tampere

Y-tunnus 0588514-3

Marikoo kotisivut