Uutiset

25.03.2019

Paikallista urheilutoimintaa tukemassa

Pikespo Invest on laitamainoksin tukemassa pirkanmaalaisten urheiluseurojen Ilves-Hockeyn, Tappara/Tamhockeyn ja Manse PP:n toimintaa. Menestystä kauden mittelöihin!

12.03.2019

Nimitysuutisia Pikespo Invest Oy Ltd:ssä

Pikespo Invest Oy Ltd:n hallituksen jäseneksi on 5.3.2019 alkaen nimitetty Jyrki Turtiainen. Hän toimii Kangasalan Seudun Osuuspankin toimitusjohtajana. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jorma Wiitakorpi ja hallituksen jäseninä Juha Kallioinen, Ari Lamberg, Kari Lepistö ja Matti Pajala.

05.02.2019

Sari Vaajanen-Ärrälä Pikespo Invest Oy:n Senior Advisoriksi

Sari Vaajanen-Ärrälä on kutsuttu Pikespo Invest Oy:n Senior Advisor -verkostoon 1.2.2019 alkaen. Sarilla on yli 20 vuoden kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä kasvuyrittäjänä ja myyntijohtajana asiakas-, henkilöstö- ja markkinatutkimusten parissa. Luovuttuaan perustamastaan Innolink-yhtiöstä vuoden 2011 alussa hän on ollut aktiivisesti mukana bisnesenkeleiden Fiban ry:n Tampereen alueen toiminnassa. Sari on toiminut hallituksen jäsenenä sekä puheenjohtajana lukuisissa eri toimialojen yrityksissä. Lisäksi hän on toiminut Hallituspartnerit ry:n toiminnanjohtajana viisi vuotta.

20.12.2018

Pikespo Invest irtaantui Liaison Technologies, Inc.:stä ja PixMill Group Oy:stä

Pikespo Invest Oy Ltd on myynyt osuutensa Liaison Technologies, Inc.:stä Nasdaq-pörssissä noteeratulle OpenText Corporationille tämän ostettua yrityksen koko osakekannan $310M kauppahintaan. Pikespo Invest Oy Ltd:n myymä vähemmistöosuus Liaisonista päätyi Pikespo Investille osakevaihtona Liaisonin ostettua Anilinker Oy:n vuonna 2008.

Joulukuun 2018 aikana Pikespo Invest Oy Ltd on lisäksi myynyt vähemmistöosuutensa PixMill Group Oy:stä.

17.10.2018

Triuvare panostaa yritysten tuottavuuden parantamiseen Pikespo Investin vauhdittamana

Pikespo Invest Oy Ltd on sijoittanut Triuvare Oy:öön, joka on voimakkaasti kasvava ICT-asiantuntijapalveluyritys.  Investoinnilla vahvistetaan Triuvaren uutta tuottavuusratkaisujen liiketoiminta-aluetta sekä kehitetään nykyistä ICT-infraliiketoimintaa. Triuvare palvelee tällä hetkellä asiakkaita Suomessa sekä Puolassa.

Lue lisää »

08.08.2018

Noora Puputti Pikespo Investin sijoitusanalyytikoksi

Noora Puputti on aloittanut Pikespo Investin sijoitusanalyytikkona. Noora opiskelee rahoitusta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.  Nooralla on monipuolista työkokemusta sijoitusanalytiikan, konsultoinnin ja myynnin parista.

20.07.2018

Pikespo Invest Oy Ltd on myynyt osuutensa Enermix Oy:stä

Tampereen Sähkölaitos Oy ja Leppäkosken Sähkö Oy ovat ostaneet Pikespo Invest Oy Ltd:ltä ja Janne Heinoselta osake-enemmistön tamperelaisesta IT-yhtiö Enermix Oy:stä.

Lue lisää »

29.06.2018

Pikespo Invest on myynyt osuutensa Ipanala Oy:stä

Pikespo Invest Oy Ltd on luopunut sijoituksestaan Ipanala Oy:öön Touhula Varhaiskasvatuksen ostettua koko  Ipanala Oy:n osakekannan.

Lue lisää »

15.03.2018

EC-Engineering investoi kasvuun

EC-Engineering Oy on ostanut Joptek Oy Compositesin kuljetusväline- ja meriteollisuutta palvelevat liiketoiminnot Lieksassa. EC-Engineering jatkaa muovikomposiittituotteiden valmistusta paikkakunnalla työllistäen noin kolmekymmentä entistä jopteklaista.

Lue lisää »

23.01.2018

Pikespo Invest Oy Ltd osakkaaksi Rasmix Oy:öön

Pikespo Invest ja yhtiön toimiva johto ovat hankkineet kiertotaloutta harjoittavan Rasmix Oy:n koko osakekannan. Yritys jalostaa Riihimäellä erilaisista jätteistä kuten grillirasvasta ja eläinteuras- sekä leikkuujätteistä kierrätysraaka-aineita teollisuudelle ja biopolttoaineisiin. Rasmix Oy kehittää uusia innovatiivisia käsittelyprosesseja pääasiassa rasvapitoisille/biopohjaisille jätevirroille.

15.01.2018

Pikespo Invest jatkaa Vanaja Capitalin sijoitustoimintaa

Pikespo Invest Oy:n pääomistaja Pirkanmaa Investment Group Oy on tehnyt sopimuksen Vanaja Capital Oy:n koko osakekannan ostamisesta. Pikespo Invest jatkaa Vanaja Capital Oy:n sijoitustoimintaa Kanta-Hämeessä. Pikespo Invest tuleekin aktiivisesti etsimään uusia, mielenkiintoisia sijoituskohteita Kanta-Hämeen alueelta.

07.12.2017

Ipanala Oy jatkaa Päiväkoti TuohiKontin toimintaa

Päivähoitoyhtiö Ipanala Oy on ostanut Päiväkoti TuohiKontin liiketoiminnan. TuohiKontin päiväkotien ja metsäryhmien toiminta jatkuu ennallaan maustettuna Ipanalan arvoilla ja ominaispiirteillä. Ti-Ti Nalle tallusteleekin jatkossa myös TuohiKontin päiväkoteihin.

Lue lisää »

02.11.2017

Jarmo Puputti Pikespo Invest Oy:n Senior Advisoriksi

Jarmo Puputti on kutsuttu Pikespo Invest Oy:n Senior Advisor -verkostoon 1.11.2017 alkaen. Jarmo on toiminut Patrian, Nokian Renkaiden ja Raision johtotehtävissä, viimeksi Raisio Oyj:n toimitusjohtajana. Jarmolla on laaja kokemus kansainvälisillä markkinoilla toimivien yritysten liiketoiminnan, myynnin, tuotekehityksen ja operaatioiden johtamisesta.

01.09.2017

EC-Engineering Oy:n kotisivut on uudistettu

EC-Engineering Oy:n uudet kotisivut on julkaistu. Pikespo Invest Oy on osaomistajana mukana yrityksen toiminnan kehittämisessä.

EC-Engineering Oy on muovikomposiittituotteita kuljetusvälineteollisuudelle valmistava yritys, jonka tuotantotilat sijaitsevat Koskenkorvalla Etelä-Pohjanmaalla.

Lue lisää »

14.08.2017

Ti-Ti Tuotanto Oy vahvistamaan Ipanala-laatupäiväkotien musiikki- ja liikuntapedagogiikkaa

Riitta Korpelan 30-vuotinen työ lasten varhaiskasvatuksessa saa uuden kanavan, kun Ti-Ti Nallen musiikkikasvatus viedään kaikkien Ipanala-päiväkotien arkeen. Musiikkikasvatus on yksi osa Ipanalan varhaiskasvatusta. Musiikin lisäksi nalleperhe on mukana liikunnassa ja muissa päiväkodin toiminnoissa.

Lue lisää »

28.06.2017

Ipanala Oy:n uudet kotisivut julkaistu

Ipanala Oy on päivittänyt kotisivunsa. Pikespo Invest Oy on yrityksen osaomistaja ja mukana kehittämässä yrityksen toimintaa ja tukemassa kasvua.

Ipanala Oy on vuonna 2014 perustettu yksityinen päivähoitoyhtiö, joka tarjoaa päivähoitopalveluita uudenlaisella korkeamman palvelutason konseptilla ja laadukkaammalla sisällöllä. Ipanalalla on tällä hetkellä päiväkodit Tampereella Tampellassa ja Hervannassa sekä Nokialla ja Lahdessa.

Lue lisää »

24.05.2017

Pikespo Invest on tehnyt sijoituksen ARNON Oy:öön

Pikespo Invest on hankkinut merkittävän vähemmistöosuuden ARNON Oy:stä, joka on sähköautomaation ja teollisen internetin edelläkävijä. Yhtiö tarjoaa sähköistystä ja automaatiota kokonaispalveluna kone-, laite- ja järjestelmätoimittajille prosessi-, kaivos-, energia- ja meriteollisuudessa. ARNON on palvellut asiakkaitaan jo neljä vuosikymmentä vuodesta 1978, jolloin yhtiö aloitti toimintansa Tampereella.

Lue lisää »

12.04.2017

Pikespo Invest Oy Ltd on myynyt osuutensa Satron Oy:stä pirkanmaalaiselle Jomaster Oy:lle

Kaksi perinteikästä pirkanmaalaista teknologiayritystä yhdistää voimansa, kun Jouka Oy:n omistava Jomaster Oy on ostanut Satron Automation Oy:n koko osakekannan Pikespo Invest Oy:ltä ja TJB-Yhtiöt Oy:ltä. Yhtiöiden yhdistyessä syntyy prosessiteollisuuden venttiilien valmistukseen ja prosessien mittaamiseen erikoistunut teknologiayhtiö.

Lue lisää »

27.03.2017

Ipanala-ketjulle ISO 9001 -laatusertifikaatti

Ipanala-päiväkotien toiminnoille on maaliskuussa 2017 myönnetty ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti ensimmäisenä päiväkotiketjuna Suomessa. Jatkossa kaikki uudet Ipanala-päiväkodit tullaan saattamaan sertifioidun laatujärjestelmän piiriin mahdollisimman pian yksiköiden avaamisen jälkeen. Tällä menettelyllä varmistetaan Ipanalan palveluiden korkean laadun toteutuminen myös ketjun jokaisessa uudessa yksikössä.

Lue lisää »

09.03.2017

Pikespo Invest Oy Ltd sijoittaa EC-Engineering Oy:n kasvuun

Pääomasijoitusyhtiö Pikespo Invest on sijoittanut EC-Engineering Oy:öön, joka on muovikomposiittituotteita kuljetusvälineteollisuudelle valmistava yritys. EC-Engineeringin tuotantotilat sijaitsevat Koskenkorvalla Etelä-Pohjanmaalla. Yritys työllistää noin 40 henkilöä.

Lue lisää »

 

20.09.2016

Seuraa Pikespo Investin uutisointia Linkedinissä

Tietoa tuoreimmista tapahtumista löydät myös LinkedIn-sivuiltamme!

13.09.2016

Pikespo Invest mukana Alihankinta-messuilla

Olemme mukana Alihankinta-messuilla Pirkkahallissa 27. – 29.9.2016. Poikkea osastollamme E 100 tai sovi jo etukäteen tapaaminen osastollemme .

29.08.2016

Pikespo Invest mukaan vauhdittamaan Ipanala-päiväkotien kasvua

Pikespo Invest Oy Ltd on sijoittanut Ipanala Oy:öön, joka on liiketoimintaansa vauhdilla kasvattava päivähoitoyhtiö. Ipanalalla on tällä hetkellä päiväkodit Tampereen Tampellassa ja Hervannassa sekä Nokialla. Yhtiö suunnittelee seuraaville vuosille merkittävää koko maanlaajuista kasvua tarjoamalla huippulaadukasta yksityistä päivähoitopalvelua.

Lue lisää »

20.06.2016

Pikespo Invest Oy Ltd on myynyt osuutensa Modultek Oy:stä

Pikespo Invest Oy Ltd on myynyt osuutensa Modultek Oy:stä Roima Intelligence Oy:lle. Teollisen internetin osaaja Roima ja tuotetietoasiantuntija Modultek yhdistyvät ja tarjoavat yhdessä asiakkailleen entistäkin kattavampaa ja joustavampaa palvelua.

Lue lisää »

16.06.2016

Enermix on kehittynyt hybridilämmitysjärjestelmien valvonnan pioneeriksi

Tamperelainen Enermix on kehittynyt lyhyessä ajassa lämpöpumppuratkaisujen ja -urakoinnin ammattilaisesta kiinteistöjen hybridilämmitysjärjestelmien valvonnan pioneeriksi.

Yrityksen ratkaisuilla riittää tulevaisuudessa kysyntää niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla. Pikespo Invest Oy Ltd on mukana tukemassa tätäkin kasvutarinaa.

Lue lisää »

15.06.2016

Lemtapes Oy:lle uudet kotisivut

Lemtapes Oy:n uudet kotisivut on julkaistu. Pikespo Invest Oy Ltd on yrityksessä osaomistajana ja mukana kehittämässä yrityksen toimintoja sekä luomassa kasvuedellytyksiä.

Lemtapes Oy valmistaa ja myy pakkausteollisuudessa käytettäviä vahvike- ja repäisyteippejä sekä vaneri- ja huonekaluteollisuudessa käytettäviä lanka- ja teippituotteita. Yhtiö toimii kansainvälisillä markkinoilla ja sen liikevaihdosta yli 70 % muodostuu viennistä.

Lue lisää »

06.05.2016

Nimitysuutisia Pikespo Invest Oy Ltd:ssä

Pikespo Invest Oy Ltd:n hallinnoinnista vastaa 7.5.2016 lähtien pääomasijoitusyhtiön oma henkilöstö. Yrityksen toimitusjohtajaksi on nimitetty Antti Rauhala. Hän on toiminut 20 vuotta pirkanmaalaisen liike-elämän palveluksessa muun muassa Bronto Skylift -konsernin talous- ja varatoimitusjohtajana sekä UPM:n RFID-liiketoiminnan operaatio- ja talousjohtajana.

Pikespo Invest Oy Ltd:n hallituksen puheenjohtajaksi on 4.4.2016 alkaen nimitetty Jorma Wiitakorpi. Hän on toiminut 1980-luvun lopulta lähtien lukuisien yritysten toimitusjohtajana sekä hallitusten puheenjohtajana.

Pikespo Invest Oy Ltd:n hallituksen jäseniksi on valittu lisäksi Juha Kallioinen, Mika Kivimäki, Ari Lamberg, Kari Lepistö, Matti Pajala sekä Timo Toivonen.

17.12.2015

Pirkanmaa Investment Group Oy on ostanut 41 %:n omistusosuuden Pikespo Invest Oy Ltd:stä

Pirkanmaa Investment Group Oy on ostanut 14.12.2015 allekirjoitetulla kaupalla Veraventure Oy:n noin 41 %:n omistusosuuden Pikespo Invest Oy Ltd:stä.

Pirkanmaa Investment Groupin taustalla on pirkanmaalaisia yrittäjiä ja elinkeinoelämän vaikuttajia, jotka haluavat vaikuttaa pirkanmaalaisten pk-yritysten kasvuun ja kehitykseen.

PIKESPO INVEST OY LTD
Keskustori 5 C, 3.krs
33100 Tampere

Y-tunnus 0588514-3

Marikoo kotisivut