EV-Valmennus jatkaa kasvua Pikespon tukemana

Oululainen EV-Valmennus Oy on valinnut Pikespo Invest Oy:n vähemmistösijoittajaksi tukemaan yhtiön kasvua. EV-Valmennus tunnetaan laadukkaiden kauppakorkeakoulun valmennuskurssien järjestäjänä Ekonomivalmennus-nimellä. Yhtiö tarjoaa valmennuskursseja myös ammattikorkeakouluun Ammattikorkeavalmennus-nimellä.

EV-Valmennus Oy:llä on vahva asema Suomen valmennuskurssimarkkinassa. Yhtiö tarjoaa laadukkaita valmennuskursseja kauppatieteiden, ammattikorkeakoulun sekä psykologian ja logopedian pääsykokeisiin. Kauppakorkeavalmennusta tarjoava Ekonomivalmennus on alansa ylivoimainen markkinajohtaja kurssilaisten ja ennen kaikkea sisäänpäässeiden määrällä mitattuna. Ammattikorkeavalmennus tarjoaa alansa laajimmat valmennuskurssit ammattikorkean eri aloille. EV-Valmennus aloittaa myös psykologian ja logopedian pääsykokeisiin valmistavat valmennuskurssit kauden 2022-2023 aikana.

Pääomasijoittaja Pikespo Invest Oy on tullut henkilöomistajien rinnalle tukemaan yhtiön kasvupolkua. ”Olemme erittäin tyytyväisiä, että EV-Valmennus Oy valitsi Pikespon kumppanikseen”, kertoo sijoituspäällikkö Sami Savolainen Pikespo Invest Oy:stä. ”Vakuutuimme nopeasti yhtiön johdon ammattitaidosta ja selkeästä visiosta yhtiön kasvulle”.

EV-Valmennus Oy:n perustaja Jukka Köngäs jatkaa yhtiön toimitusjohtajana ja merkittävänä omistajana myös tulevaisuudessa. ”EV-Valmennuksen kurssien suosio perustuu tinkimättömään laatuun”, kertoo Jukka Köngäs. ”Olemme niin Ekonomivalmennuksessa kuin myös Ammattikorkeavalmennuksessa markkinajohtajia jatkuvan materiaalin ja verkko-oppimisympäristön kehittämisen ansiosta”.

Lisätietoja:

EV-Valmennus Oy, Jukka Köngäs, toimitusjohtaja, +358 40 583 6465

Pikespo Invest Oy, Sami Savolainen, sijoituspäällikkö, +358 41 549 2223

EV-Valmennus Oy on oululainen koulutusalan yhtiö, joka tarjoaa ensiluokkaisia valmennuskursseja kauppakorkeakoulun, ammattikorkeakoulun sekä psykologian ja logopedian valintakokeisiin.