Vetovastuu vaihtuu Lemtapes Oy:ssä

Vuosi 2021 tuo Lemtapes Oy:n osalta uusia tuulia. Vuodesta 2015 yritystä toimitusjohtajana luotsanneen Sami Liponkosken tilalle yrityksen hallitus on kutsunut DI Samuli Strömbergin. Samulilla on mittava kokemus yritysten kehittämisestä sekä johtamisesta lukuisissa eri liiketoiminnoissa, pääosin liittyen RFID teknologiaan, älytarroihin ja älypakkauksiin. Viimeiset viisi vuotta Samuli on vetänyt omaa yritystään sekä auttanut PK-yrityksiä kansainväliseen kasvuun ja kehitykseen liittyvissä haasteissa.

Samin johdolla Lemtapesin osaava tiimi on kehittänyt uusia tuotteita sekä avannut uusia markkinoita. On mahtava päästä kehittämään yritystä, joka pohjaa vuosikymmenten globaalisti merkittävään osaamiseen viilun saumauksessa. Tästä on erittäin hyvä jatkaa vahvojen asiakassuhteiden ja erinomaisten tuotteiden pohjalta eteenpäin”, kommentoi Samuli Strömberg.

Lemtapes uudistaa ja vahvistaa myös hallitustaan. Pikespo Invest Oy:n Senior Advisor KTM, HHJ PJ Sari Vaajanen-Ärrälä on nimitetty yhtiökokouksessa Lemtapesin hallituksen puheenjohtajaksi. Sari tuo yritykseen systemaattista ja määrätietoista hallitusosaamista ja käytäntöjä. Sarilla on omakohtainen kasvuyrittäjäkokemus 20 vuoden ajalta. Viimeisen 10 vuoden aikana hän on toiminut useiden yritysten hallitustehtävissä.

Kiitämme Samia johtajuudesta tähän asti. Organisaatio ja yrityksen maine asiakkaiden keskuudessa ovat hyvässä iskussa. Uskomme, että yrityksellä on vahvaa kasvupotentiaalia erityisesti pakkausteollisuuden uusien sovellusten sekä uusien tuotteiden ja tuotantoratkaisujen markkinoille tuomisessa. Näitä lähdemme nyt hakemaan Samulin vetämänä. Näemme globaalin nettikaupan kasvun erinomaisena mahdollisuutena Lemtapesille”, visioi Antti Rauhala, hallituksen edellinen puheenjohtaja ja Pikespo Invest Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja antaa:
Samuli Strömberg, samuli.stromberg@lemtapes.fi +358 40 740 9588
Antti Rauhala, antti.rauhala@pikespoinvest.fi +358 40 549 0080