Kanssayrittäjä ja riskinjakaja

Olemme kiinnostuneita yrityksistä, joilla on terve liiketoimintastrategia, kokenut ja sitoutunut johto sekä vankka potentiaali kasvuun ja vahvaan markkina-asemaan. Toimimme pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti – startup-pöhinä ei ole meidän juttumme.

Sijoittajamallimme on yrittäjämäinen: toimimme lähellä operatiivista johtoa, kädet savessa, samalla viivalla, kanssayrittäjänä. Meillä on yrittämisestä vankka omakohtainen kokemus – emme katsele maailmaa vain rahoitusammattilaisen silmin.

Lähdemme mukaan pääasiassa vähemmistösijoittajana. Tavallisin rahoitusmallimme on yhdistelmä osakepääomasijoituksesta ja juniorilainasta. Sijoitushorisonttimme on tyypillisesti 4-6 vuotta. Olemme Pääomasijoittajat ry:n varsinainen jäsen ja noudatamme toiminnassamme yhdistyksen sääntöjä ja suosituksia.

Paikallista pääomaa

Sijoittajiamme ovat kotimaisten pankkien ja vakuutusyhtiöiden lisäksi pirkanmaalainen sijoittajaryhmä, jolla on halu ymmärtää sijoituskohteitamme syvällisesti ja tukea niiden kasvua verkostojensa kautta. Yhteistyökumppaniemme kautta löydämme yritysten hallituksiin aina vahvaa toimialan osaamista.

Tutustu sijoituksiimme