Cleantime Oy ja Real Clean Finland Oy yhdistyvät

Turkulainen Cleantime Oy ja helsinkiläinen Real Clean Finland Oy yhdistyvät ja muodostavat liikevaihdoltaan noin 10 M€ siivousalan konsernin. Pikespo Invest Oy tulee konsernin vähemmistöomistajaksi tukemaan konsernin kasvua ja alueellista laajentumista. Tavoitteena on muodostaa valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa ensiluokkaista siivouspalvelua tinkimättömällä asenteella.

Cleantimella on vahva asema Turun alueella myymälä- elintarvike- ja toimistosiivouksessa ja Real Clean Finlandilla pääkaupunkiseudulla kiinteistö- ja toimistosiivouksessa. Yhdistymisen myötä konserni pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin ja tarjoamaan laajempaa palvelutarjoamaa.

Pikespo Invest on tullut henkilöomistajien rinnalle rakentamaan konsernin kasvupolkua valtakunnan laajuiseksi toimijaksi. Pikespo Invest Oy tuo konserniin erityisesti osaamista kasvun hallinnasta ja yritysjärjestelyistä.

Cleantime Oy ja Real Clean Finland Oy jatkavat itsenäisinä yhtiöinä nykyisillä toiminimillään. Molemmat yhtiöt ovat pitkäaikaisia siivousalan toimijoita ja omilla toimialueillaan tunnettuja ja arvostettuja yrityksiä. Cleantimen pääomistaja ja toimitusjohtaja Pasi Neva ja Real Clean Finlandin pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Jukka Varis jatkavat uuden konsernin merkittävinä omistajina ja avainhenkilöinä.

”32 toimintavuoden jälkeen koin vahvasti, että rakkaasta lapsestani on aika kasvaa aikuinen. Löydettyäni samanhenkisiä ihmisiä kanssayrittäjiksi katsoin, että aika on kypsä”, kertoo Cleantime Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Pasi Neva.

”Minulle järjestelyn tavoitteena on molempien yritysten laadukkaan osaamisen ja vahvuuksien tehokas hyödyntäminen asiakkaidemme eduksi. Jatkuva vuoropuhelu ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat toimintamme ydintä. Yhdessä toimien voimme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin”, kertoo Real Clean Finlandin hallituksen puheenjohtaja Jukka Varis.

”Olemme todella tyytyväisiä mahdollisuudesta lähteä mukaan tähän hankkeeseen, jossa on mukana alan parhaimpiin kuuluvat yhtiöt ja todella kokeneet avainhenkilöt”, kertoo sijoitusjohtaja Jukka Marttila Pikespo Invest Oy:stä.

Yhteydenotot:

Cleantime Oy, Pasi Neva, toimitusjohtaja, +358 40 524 6375

Real Clean Finland Oy, Jukka Varis, hallituksen puheenjohtaja, +358 40 550 3808

Pikespo Invest Oy, Jukka Marttila, sijoitusjohtaja, +358 40 518 8623

Cleantime Oy on perustettu 1989 ja se tarjoaa siivouspalveluita Turun talousalueella. Cleantime toimittaa palveluita noin 180 hengen voimin noin 250 yritysasiakkaalle.

www.cleantime.fi

Real Clean Finland Oy on täyden palvelun siivoustalo, joka on perustettu 2009. Yritys tuottaa siivouspalveluita pääkaupunkiseudulla ja työllistää noin 130 henkilöä.

www.realclean.fi