Triuvare on ostanut tietotekniikkayritys TreduNet Oy:n liiketoiminnan

IT-asiantuntijatalo Triuvare Oy on ostanut TreduNet Oy:n IT-palveluliiketoiminnan 1.12.2021. Liiketoimintakaupan taustalla on yritysten kasvutavoitteet sekä toiveet tarjota asiakkailleen monipuolisempaa palvelua ja syvällistä osaamista. 

Tampereen alueella toimivan TreduNetin työntekijät ja asiakkuudet siirtyvät Triuvarelle. TreduNetin asiakkaat tulevat saamaan tuttua hyvää palveluaan samoilta asiantuntijoilta, mutta entistä vahvemman taustaorganisaation tukemina.

TreduNetin toimitusjohtaja Lauri Ilves kommentoi liiketoimintakauppaa kertomalla, että osana Triuvarea he pystyvät tarjoamaan asiakkailleen laajemmin erikoisosaamista ja paremmat vasteajat sekä pienentämään henkilöriskejä, joita pieniin yrityksiin voi liittyä. 

Triuvare pääsee liiketoimintakaupan kautta lähemmäksi kasvutavoitteitaan.

”Vahvistamme markkinaosuuttamme Pirkanmaalla ja saamme kaksi kovan luokan osaajaa vahvistamaan tiimiämme”, kommentoi Triuvaren toimitusjohtaja Toni Rantanen.

Asiakkuudet ja yhteistyö jatkuvat ja kehittyvät

Nykyisten asiakkaiden näkökulmasta työ Ilveksen ja TreduNetin järjestelmäasiantuntija Mika Tuomelan kanssa tulee jatkumaan entisellään. Monet asiakkuuksista ovat jatkuneet jopa vuosikymmeniä.

”Emme ole häviämässä tai jäämässä eläkkeelle, vaan tulossa tekemään lisää hommia”, Ilves kertoo. ”Nyt voimme keskittyä asiakasrajapintaan, kun esimerkiksi taloushallinto jää pois.”

”Toivotamme TreduNetin asiakkaat tervetulleiksi sellaisenaan. Palvelu tulee jatkumaan vähintään yhtä hyvänä”, Rantanen kertoo.

TreduNetin kokeneet asiantuntijat liittyvät hyvällä mielellä osaksi Triuvaren työyhteisöä

”Hyvillä fiiliksillä olemme siirtymässä Triuvarelle. Olemme uuden, jännän äärellä, vaikka vanhat hommat jatkuvatkin”, Ilves vakuuttaa.

”Alan osaajista on pula, joten on hyvä saada Laurin ja Mikan osaaminen osaksi tiimiämme”, Rantanen kertoo.

Yhteistä osaamista Triuvaren kanssa on etenkin Microsoft-teknologioissa, ja yhteistyön kautta molempien osaamista voidaan vahvistaa. TreduNetin Dell-teknologioiden tuntemus tuo Triuvarelle lisäksi uuden osa-alueen.

Yritysten yhteenlaskettu niin sanottu pro forma -liikevaihtoennuste on kuluvan tilikauden 2021 osalta noin 7,5 miljoonaa euroa.

Lisätietoja

  • Toni Rantanen, toimitusjohtaja, Triuvare Oy, 040 515 6731
  • Lauri Ilves, toimitusjohtaja, TreduNet Oy, 050 320 1200


Triuvare Oy on tamperelainen ICT-asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Triuvarella on toimipisteet Tampereella, Vantaalla, Espoossa, Vaasassa ja Oulussa sekä tytäryhtiö Puolan Wrocławissa. Yritys työllistää tällä hetkellä 43 henkeä ja tilikauden 2021 liikevaihtoennuste on noin 6,8 miljoonaa euroa. https://www.triuvare.fi/

TreduNet Oy on vuonna 1997 perustettu tietotekniikan palvelutalo, jolta saa yrityskohtaisesti suunnitellut ja toteutetut tietotekniikkaratkaisut, laitetoimitukset ja tukipalvelut. Vuoden 2021 ennustettu liikevaihto on noin 750 000 euroa.