Pikespo myi omistuksensa Rasmix Oy:stä sveitsiläiselle MBP:lle

MBP Solutions on hankkinut enemmistön Rasmix Oy:stä ostamalla Pikespo Investin omistamat osakkeet. Omistusjärjestely on luonnollinen kehitys osapuolten väliselle strategiselle yhteistyölle, jossa MBP on vastannut useiden Rasmixin jalostamien sivutuotteiden myynnistä.

Rasmixista tulee osa MBP Solutionsin maailmanlaajuista myyntikonttoreiden ja käsittelylaitosten verkostoa. Tämä mahdollistaa paikallisen läsnäolon ja korkean asiakaspalvelutason sekä tuo yritykselle alan johtavaa sovellusosaamista, toimitusketjun asiantuntemusta sekä laatu- ja vastuullisuussertifikaatit.

”Tunnemme Rasmixin jo hyvin yhteistyöstämme viimeisten neljän vuoden ajalta, joten olemme varmoja, että järjestely tuo hyötyjä sekä Rasmixille, Rasmixin asiakkaille että MBP:lle. Suomi sopii hyvin pohjoismaiseen liiketoimintaamme, jossa meillä on jo myyntikonttorit, käsittelylaitokset ja työntekijöitä Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa”, toteaa MBP Solutionsin perustaja ja puheenjohtaja David Magnussen.

”MBP Solutionsiin liittyminen vahvistaa kestävää kehitystä Suomessa ja tarjoaa mahdollisuuksia löytää uusia ratkaisuja alallemme. Olemme iloisia voidessamme jatkaa yhteistyötämme ja matkaamme yhdessä MBP Solutionsin kanssa, sillä se tuo meille uutta globaalia tuote- ja sovellusosaamista”, sanoo Rasmix Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kinnunen. Kinnunen jatkaa Rasmixin toimitusjohtajana ja osakkeenomistajana.

https://www.mbpsolutions.com/2022/05/rasmix-oy-joins-mbp-solutions-ltd-in-sustainable-recycling-of-resources/