Vestelli ja Smartel yhdistyvät

Jätevesiratkaisuja tarjoavat yritykset Vestelli Oy ja Oy Smartel Electronics Ab yhdistävät voimansa. Molempien yritysten osakekannat ovat siirtyneet Vestelli Group Oy:n omistukseen 11.5.2022 tehdyllä yrityskaupalla. Yhdistymisen myötä syntyy vahva jätevesiosaaja, joka hakee kasvua Suomessa ja ulkomailla.

Vestelli Oy ja Oy Smartel Electronics Ab yhdistyvät ja muodostavat liikevaihdoltaan noin 4 M€ jätevesiratkaisuja tarjoavan konsernin. Pikespo Invest Oy tulee konsernin vähemmistöomistajaksi tukemaan konsernin kasvua ja kansainvälistymistä. Tavoitteena on muodostaa kansainvälinen toimija, joka tarjoaa asiakkailleen parhaat ratkaisut puhtaan veden puolesta.

”Yhtiöt tarjoavat toisiaan täydentäviä laadukkaita ja testattuja ratkaisuja jätevesiongelmiin niin mökeille, omakotitaloihin, asuinalueille kuin teollisuuteen”, kertoo Vestelli Group Oy:n toimitusjohtaja Jari Jokinen. ”Yhdistymisen seurauksena Vestelli Group Oy pystyy tulevaisuudessa palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin.”

Pikespo Invest Oy:n toimitusjohtaja Antti Rauhala kommentoi järjestelyä: ”Olemme iloisia saadessamme uusia kotimaisia vedenpuhdistusteknologian yhtiöitä portfolioomme. Pikespon aikaisemmat järjestelyt vesiteollisuuden parissa ovat tuoneet osaamista toimialalle ja uskomme pystyvämme auttamaan Vestelli Groupia sen seuraavissa kasvuaskelissa.”

Yhteydenotot:

Vestelli Group Oy, Jari Jokinen, toimitusjohtaja, +358 40 776 3139

Pikespo Invest Oy, Antti Rauhala, toimitusjohtaja, +358 40 549 0080

Vestelli Oy tarjoaa asiakkailleen jätevesiratkaisut aina suunnittelusta lopputuotteeseen asti. Vuonna 2010 perustetun yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat testatut jätevesiratkaisut omakotitaloihin, asuinalueille ja teollisuuteen.

www.vestelli.fi

Oy Smartel Electronics Ab on sipoolainen elektroniikkavalmistaja. Yritys on toiminut nykymuodossaan vuodesta 2000. Oy Smartel Electronics Ab keskittyy mittaristoihin viemäri- ja vesitason mittaamiseen sekä langattomaan hälytyksensiirtoon alhaisella virrankulutuksella.

www.smartel.fi