Pikespo vauhdittamaan Pusatecin kasvua ja kansainvälistymistä

Naantalilainen Pusatec Oy on valinnut Pikespo Invest Oy:n vähemmistöomistajaksi tukemaan yhtiön kasvua. Pusatec tunnetaan luotettavana kotimaisena ohjelmisto- ja laitevalmistajana, joka on yli 30 vuoden ajan keskittynyt älykorttipohjaisiin maksu- ja kulunvalvontajärjestelmiin. Yhtiö tavoittelee jatkossa vahvaa kasvua sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla.

Pusatec Oy on markkinajohtaja Suomessa joukkoliikenteen älyjärjestelmätoimittajana  sekä liikunta- ja terveydenhuoltoalojen kulunvalvontajärjestelmien toimittajana. Pusatecilla on kattava valikoima laitteita ja ohjelmistoja erilaisten palveluiden integroimiseksi samaan älykorttipohjaiseen järjestelmään. Yritys vastaa itse laitteiden ja ohjelmistojen kehittämisestä, valmistamisesta ja toimittamisesta.

Pääomasijoittaja Pikespo Invest Oy on tullut henkilöomistajien rinnalle vahvistamaan yrityksen myynti- ja markkinointiosaamista, avaamaan myyntikanavia ja rakentamaan kasvupolkua myös kotimaan rajojen ulkopuolelle. Pikespon mukaantulo Pusatecin osakkaaksi tuo osaamista ja verkostoja Pusatecin kasvuun uusille toimialoille ja myös Suomen ulkopuolelle. Pikespo toimii yritysten strategisena partnerina ja tukee yrityksiä kasvu-uralla kanssayrittäjämallilla.

”Saimme loistavan tilaisuuden tulla mukaan yhtiöön, jonka teknologia on ylivertaista ja jolla on isoja mahdollisuuksia monilla asiakassegmenteillä kuten esimerkiksi terveydenhuollossa”, kertoo sijoitusjohtaja Jukka Marttila Pikespo Invest Oy:stä. ”Vakuutuimme nopeasti Pusatecin henkilökunnan vahvasta osaamisesta ja asiakaslähtöisyydestä. Uskomme että tästä yhteistyöstä seuraa todella hyviä asioita.”

”Pusatecin vahvuus perustuu henkilökuntaan”, kertoo toimitusjohtaja Pertti Heurlin. ”Ohjelmistomme perustuvat uusimpiin tekniikoihin kuten SaaS-palvelut. Saas-palvelulla toteutetut kassa- ja kulunvalvontajärjestelmät helpottavat asiakkaidemme päivittäisiä rutiineita.”

Lisätietoja:

Pusatec Oy, Pertti Heurlin, toimitusjohtaja, +358 50 355 5063

Pikespo Invest Oy, Jukka Marttila, sijoitusjohtaja, +358 40 518 8623

Pusatec Oy on innovatiivinen teknologiayritys, joka on keskittynyt yli 30 vuoden aikana älykorttipohjaisiin maksu- ja kulunvalvontajärjestelmiin. Automatisoidut palvelut, tekniset ratkaisut, tietokannat ja sulautetut tekniikat ohjelmistoineen ovat yrityksen erikoisalaa. Pusatec suunnittelee itse tarvittavat tekniikat, jolloin laitteet ja toiminta optimoidaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

www.pusatec.fi